Xbox kontroller miatt torkollott lövöldözésbe az Anyák napja

A Wayne megyei seriffhivatal megerősítette (az NBC News-on keresztül), hogy a 22 éves monticellói lakos, Jacob R. Small ellen gyilkossági kísérlet, családon belüli erőszak és másodfokú bűncselekmény elkövetése miatt emeltek vádat.

A rendőröket Anyák napján este fél kilenc körül hívták ki egy lövöldözés áldozatához, akit kórházba szállítottak. Nagyjából ugyanekkor értesítették a hatóságokat arról, hogy a feltételezett elkövető egy szomszédos háznál várja a hatóságokat.

Jerry Meadows helyettes megerősítette, hogy elment a gyanúsított tartózkodási helyére, hogy megtalálja Smallt, aki azt állította, hogy vitába keveredett az édesanyjával

“egy Xbox-kontroller miatt, amelyet Anyák napjára adott neki ajándékba”.

Small ezután elmondta a hatóságoknak, hogy amikor az anyja és egy másik nő elhagyta a lakást, egy 22-es kaliberű puskával rálőtt az autójukra, és eltalálta az anyját. Ám arról semmilyen információ nincsen, hogy mi lehetett a vita tárgya, ami miatt a fiatal férfi úgy gondolta, hogy rá lő két emberre.

Small elvitte a hatóságokat az incidens helyszínére, és a fegyvert megtalálták. Az anyát a Wayne Megyei Kórházban kezelték sérüléseivel, mielőtt a Kentucky Egyetem kórházába szállították volna további kezelésre – olvasható a közleményben. Az asszony állapota egyelőre ismeretlen.

Az állítólagos letartóztatási fotó.

Smallt letartóztatták, és a Wayne Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. A cikk írásakor még mindig őrizetben van.

Betöltés...
Keresés
Keresés