Dühösek a bikinis streamerek a Twitch “indokolatlan” tiltása miatt

A bikinis streamek régóta megosztják a Twitch közösséget. Eredetileg a “Just Chatting” kategória része volt az ilyesmi, de a bikinis streamerek végül hónapokig tartó kampányolás után tavaly megkapták a saját “Medencék, pezsgőfürdők és strandok” kategóriát.

Most, az oldal bikinis tartalmakkal kapcsolatos tiltásainak közepette néhány streamernek az a benyomása, hogy a Twitch megpróbálja eltüntetni ezeket a streameket az oldal egészéről.

Nemrég Spoopy Kittet és SpookyUnagit tiltással sújtották, annak ellenére, hogy állításuk szerint a tartalmuk semmit sem változott. Twitteren mentek neki a Twitchnek, és úgy vélik, “indokolatlan” a felfüggesztésük.

Kérlek, mondjátok el, mit csinálok rosszul” – írta a Twitchet megjelölve. “SEMMIT sem csinálok másképp“.

“Ha a Twitch el akarja távolítani a bikini streaminget, akkor tegye meg. Ez az ő cégük és az ő előjoguk” – tette hozzá. “De a kategória továbbra is létezik. Egyértelműbb útmutatást kell közzétenni”.

Ahogy említettük, nem ő volt az egyetlen, aki hirtelen tiltást kapott. 

Spoopy Kitt csatlakozott barátja véleményéhez, és így kommentálta: “Én már egy éve ugyanazt csinálom, nem tudom, miért számítana ez hirtelen ‘szexuálisan szuggesztívnek‘”. A Twitch még nem kommentálta a tiltásokat.

Ti mit gondoltok ezekről a streamekről? Van helyük a Twitchen? 

Betöltés...
Keresés
Keresés