Gulág, Nuketown és Caldera? – Megjelentek a hivatalos Call Of Duty illatgyertyák

Ki ne szeretné a szép gyertyákat? Legyen szó öngondoskodó estéről vagy filmnézésről, van valami megnyugtató abban az egyszerű örömben, amikor egy szép gyertya meggyújtásával elérhetjük a zen végső szintjét.

Azonban ki gondolta, hogy a Call of Duty-nak is szentelnek illatosított gyertyákat?!

Nos, nem más, mint a Wick & Skull gyertyagyártó, hiszen ők álltak elő ezzel az érdekes ötlettel. Megfogva a gamereket, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, vagy teljesen bele akarják magukat élni a játékmenetbe.

Talán arra gondolsz, milyen illata lenne egy “Call of Duty illatú” gyertyának?

Az első a menüben a ‘Second Chance’, amelyet a Gulág ihletett. Nem hiszem, hogy van olyan ember, akit igazán érdekelne egy olyan gyertya, amit a kényszermunka illata ihletett, de tessék. A leírás szerint a ‘Second Chance’-t a “heves párbajok és második esélyek” ihlették, aminek az illata a jelek szerint “erős pézsma, borostyán és koriander”.

Következik a ‘Nuketown’ gyertya, amelyet természetesen a Nuketown térképe ihletett. Ismét felteszem magamnak a kérdést: tényleg vannak olyan emberek, akik egy olyan gyertyát keresnek, amelyet “lőpor, füst, teljes káosz és atombomba” ihletett? Nagyon remélem, hogy nem, de a Wicks & Skulls munkatársai erről is gondoskodtak. A gyertya illata valójában “füst, citrusfélék és gyömbér”.

Végül pedig itt van a “Pacific”, amelyet az új Warzone map ihletett. Ez az egyetlen gyertya a listán, amelynek távolról is szenzációs témája van. A gyertya “olyan illatú, mint egy trópusi vakáció 150 baráttal”. Nem mondhatom, hogy tapasztalatból tudom, milyen illat, de legalább a “kókusz, szantálfa és cédrus” trópusi illatoknak hangzanak.

Ti vennétek ilyen gyertyákat?

Betöltés...
Keresés
Keresés