3 klasszikus MW2 fegyver, amit szívesen látnánk a 2022-es COD-ban

A 2009-es Modern Warfare 2 a sorozat egyik legkedveltebb darabjaként tartja magát a fegyverek tekintetében. Az FPS játékokat örökre megváltoztató MW folytatása néhány emlékezetes fegyvert adott a rajongóknak, amelyeket a mai napig újraalkotnak.

Mivel a 2022-es CoD megerősítést nyert, hogy egy újabb Modern Warfare 2 lesz, a szeretett alszéria 2019-es rebootjának folytatása. Az Infinity Ward kétségtelenül rengeteg új fegyvert tartogat majd, de arra számítunk, hogy néhány régi kedvenc is visszatér.

Ezt szem előtt tartva, íme a három klasszikus Modern Warfare 2 fegyver, amit szívesen látnánk visszatérni a CoD 2022-ben.

Intervention (Sniper Rifle)

Sok játékosnak egyetlen fegyver jut eszébe a Modern Warfare 2 kapcsán, és ez az Intervention. Ez a sniper dominált az MW2 multiplayer egészében!

Az Intervention hihetetlen pontossággal és mobilitással büszkélkedhetett, akárcsak a többi fegyver a kategóriájában. Ami különlegessé tette, az az volt, hogy a gyakorlott játékosok könnyedén tudtak vele quickscope-olni, és így egy nagy hatótávolságú fegyverből egy univerzális bestia vált.

A Sniping manapság kihalófélben lévő művészet a CoD többjátékos játékaiban, és a quickscoping nagyrészt privát meccsekre vagy kétségbeesett helyzetekre van fenntartva, ahol nincs más lehetőség. Ha az Infinity Ward azt szeretné, hogy a Sniperek újra reflektorfénybe kerüljenek, akkor az Intervention visszahozása a legjobb módja ennek.

ACR (Assualt Rifle)

A Modern Warfare 2 lenyűgözően sok Assault Rifle-t tartalmazott, és az ACR vitathatatlanul a legjobban felszerelt volt a csapatból. Ez a többcélú AR csak a 48. szinten vált elérhetővé, de megérte várni.

Bár a sebzése talán nem a legjobb, nevetséges hatótávolsága és pontossága a rajongók kedvencévé tette. A Stopping Power-rel párosítva az ACR képes volt megállni a helyét bármely más fegyverrel szemben az osztályában.

UMP-45 (SMG)

Ha nem az Interventionnel szaladgáltál, akkor valószínűleg az UMP-45-össel szaggattad a Highrise-t. Annak ellenére, hogy a “noobok” fegyverének hírében állt, az egész játékban az egyik legnépszerűbb fegyver maradt az elejétől a végéig.

Amikor nehéz idők jártak, a játékosok gyakran előkaptak egy silenced UMP-t, hogy közelről darálják az embereket. A hatótávolsága nem volt valami nagy, de a pontossága és sebzése miatt jelentős veszélyt jelentett.

Biztos rengeteg fegyver van még a 2009-es játékban, amit adaptálni lehetne a 2022-es utódjába, de számomra ezek a legkiemelkedőbbek.

Mit gondoltok, melyik fegyver hiányzik még?

Betöltés...
Keresés
Keresés