Még Elon Musk előtt megvenné a Twittert az öreg Snoop Dogg

Április elején Elon Musk hárommilliárd dollár értékben vásárolt Twitter részvényeket. Alig néhány héttel később jelentették be, hogy a Tesla alapítója megegyezett a Twitterrel, hogy megvásárolja az egész oldalt.

Május 13-án azonban Musk elárulta, hogy az üzletet felfüggesztették “a számításokat alátámasztó részletekig, amelyek szerint a spam/hamis fiókok valójában a felhasználók kevesebb mint 5%-át teszik ki”.

Úgy tűnik, Snoop Dogg pedig jóval többet akar, mint a FaZe Clan tagja lenni, hiszen most érdeklődését fejezte ki a platform megvásárlása iránt, és a rajongók teljesen oda vannak Snoop ötleteiért.

Néhány órával azután, hogy megjelentek a hírek Elon Musk álló üzletéről, Snoop Dogg tweetelt: 

Nem állt meg itt, hiszen gyorsan elkezdte megosztani vicces ötleteit több mint 20 millió követőjével. “Lecserélem az igazgatóságot Jimmyre a sarki Fish Fryból, Tommy Chungra és a CNBC lófarkas fickójára” – tweetelte.

Azt is mondta, hogy az üzlet létrejötte után ingyen internetet biztosítana a repülőgépeken. Nem egészen világos, hogy egy közösségi médiaplatform birtoklása hogyan teszi lehetővé számára ezt a változást,

de kik vagyunk mi, hogy megkérdőjelezzük Snoop Doggot?

Több ezren rajonganak az ötletért, sőt, egyesek még azt is követelik, hogy Snoop hozza be régi jó barátnőjét, Martha Stewartot etikai főnöknek.

A rapper rajongói számára sajnos Musk világossá tette, hogy “továbbra is elkötelezett a felvásárlás mellett”.

Betöltés...
Keresés
Keresés