Poki vérfagyasztó sztorija: „Csak sétálgatott, engem keresett!”

Poki az egyik legnépszerűbb streamer a Twitchen… és egyike annak a két hölgynek, aki az oldal Top 20 legtöbbet követett közvetítője között van. A streamer nemrég elérte a 9 millió követőt az oldalon, és ez a szám csak tovább növekszik, főleg az új exkluzív Twitch szerződése után.

A napi több ezer nézőnek való közvetítés azonban hozhat magával néhány túlbuzgó rajongót is. 

Pokival már korábban is történt ilyen. Egy Anthony Padillának adott nemrégiben készült interjú során elmesélt egy ijesztő esetet, amikor egy zaklató megtalálta a lakcímét, és elrepült Kaliforniába, csak hogy találkozzon vele.

„Volt egy fickó, aki megjelent a szomszédságunkban, és csak sétálgatott, keresett minket” – emlékezett vissza. „Rábukkant az egyik lakótársamra, és azt mondta: ‘Ohh, téged ismerlek. El kell vinned engem Pokihoz. Miatta utaztam ide.”

Szerencsére Pokit figyelmeztették a helyzetre, és be tudta zárni az összes ajtót. Ennek ellenére egész éjjel fent maradt streamelni, mert attól félt, hogy valami történik vele.

„Úgy gondoltam, ha ez a fickó megtalál, és megpróbál valamit csinálni, legalább streamelek, így az emberek látni fogják, mi történik”.

Őrület, hogy egyesek milyen messzire mennek… 

Betöltés...
Keresés
Keresés