Legalább 10 ember meggyilkolását közvetítette Twitchen a fegyveres ámokfutó

Miután az ámokfutó online közzétett posztjában fehér fajgyűlölőnek vallotta magát, tüzet nyitott egy Tops szupermarketben a New York állambeli Buffalóban.

A kiérkező rendőrök a BNO News beszámolója szerint áldozatokat találtak az üzleten belül és kívül is. Bár az áldozatok pontos száma nem ismert, a jelentések szerint a cikkünk írásakor legalább 10 ember vesztette életét, és hárman megsérültek.

Ráadásul a lövöldöző a jelek szerint az egész támadást közvetítette a Twitchen.

A május 14-i támadást különböző jelentések szerint állítólag élőben közvetítette Twitchen az elkövető. Akár kiskorúak is végignézhették azt, ahogyan például egy ártatlan nőt lőtt fejbe, miközben az üzlet előtt sétált.

Ez a rohadt szemétláda lelőtt egy csomó embert a környékemen, és az egészet streamelte a Twitchen” – tweetelte Keemstar nem sokkal a támadás után.

Emellett számos képernyőfotó és klip is felkerült a Twitterre a támadást követően. Az áldozatok iránti tiszteletből mi úgy döntöttünk, hogy nem osztjuk meg ezeket a videókat és képeket, sem az elkövető nevét és csatornáját.

A lövöldözőt állítólag őrizetbe vették a hatóságok, egyes felvételeken látható, ahogy a terepmintás ruhába öltözött férfit bilincsben vezették el.

kép: Reuters 

Betöltés...
Keresés
Keresés