Hogy micsoda?! – A bannolt Dr. Disrespect megjelent egy Twitch reklámban!

Dr. Disrespect híres viszálya a Twitch platformmal még mindig forró téma a streaming közösség körében. Miután váratlanul végleges kitiltást kapott a platformról, heves jogi vita következett, amely közel két évig tartott.

A Twitch és a Doki azonban 2022 márciusában végül rendezte nézeteltéréseit. A rajongóknak azonban több kérdésük maradt, mint válaszuk, mivel a Twitchről való kitiltása továbbra is érvényben maradt, ráadásul hivatalos indokot sem adtak rá.

Így nem meglepő, hogy a rajongók megdöbbenve látták Dr. Disrespect megjelenését egy Fortnite-reklámban, amely a Twitchen kering.

A Twitteren megosztott videóban a rajongók megdöbbenve látták, hogy Dr. Disrespect felbukkant egy reklámban, amely a “Fortnite: Zero Build’ módot népszerűsíti a Twitchen.

A videóban több YouTube- és Twitch-streamer is látható, köztük NICKMERCS, Disguised Toast és Valkyrae. Azonban Doc megjelenése volt az, ami különösen meglepőnek bizonyult.

Egy Twitter-felhasználó azonban kifejtette Doc szereplését: “Ez egy olyan cég reklámja, amely nem kapcsolódik a Twitchhez vagy az Amazonhoz, nem számít, ki szerepel benne, amíg a Twitch bevételhez jut belőle”.

Dr. Disrespect a cikk írásakor még nem nyilatkozott a hirdetésről.

Mit gondoltok, ez egy hatalmas baki, vagy nem érdekli a Twitchet, csak pénz legyen belőle?

Betöltés...
Keresés
Keresés