“Kevesebb csalóval találkozol?” – Feltették a Warzone legfontosabb kérdését!

A Warzone megjelenését követően a csalók pillanatok ellepték a lobbikat, hogy tönkretegyék mások játékát. A dolog odáig fajult, hogy a Cold War integráció végére szinte minden második körben találkozhattunk csalóval.

Ez nyilvánvalóan hatalmas problémát jelentett a játékmenet számára, hiszen teljesen elveheti az ember kedvét a játéktól egy aimbotos “játékos”, szinte lehetetlen legyűrni őket.

Ám a Vanguard integráció után megérkezett a Warzone anti-cheatje, a RICOCHET, ami már nagyon ráfért a játékra!

A csalás elleni védelem hatásosnak bizonyult, hiszen nem futottunk csalókba minden második körben, sőt, személyesen nagyon rég találkoztam olyan csalóval, aki csak fejeseket lőtt 400 méterről. Ám a mai napig vannak játékosok, akik panaszkodnak, hogy még mindig sok a csaló a játékban.

Így hát ModernWarzone feltette a kérdést: “Kevesebb csalóval találkoztál a RICOCHET megjelenése óta?”

A szavazásra 26.480 ember válaszolt, és tisztán látszik, hogy a játékosok 73,1%-a azt állítja, hogy kevesebb csalóval találkozik, mióta megjelent a RICOCHET.

Ám mi a helyzet a maradék 26,9%-kal?

Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok úgy érzik, hogy mindenki csaló, aki jobb náluk. Persze mindenkivel megtörtént már az, hogy felhúzta magát amiért meghalt és rögtön csalót kiáltott, közben nem is csalásról van szó, csak egy ügyesebb játékosról, – és ezek a játékosok egyértelmű nemmel szavaztak.

Több streamer is alá tudja támasztani – köztük kisebb magyar streamerek is -, hogy sokkal kevesebb csalóval találkoznak a 8-10 órás streamek során.

Persze hiába van anti-cheat, a komolyabb “csalásgyártók” mindig egy lépéssel előrébb járnak, így a fizetős csalások még mindig működnek.

Mit gondoltok, valóban sikeres a RICOCHET anti-cheat?

Betöltés...
Keresés
Keresés