“Bántalmazó vezetés, toxic viselkedés” – Súlyos probléma Dr. Disrespect stúdiójában

Ryan Mitchell egy digitális marketinges munkatárs volt a Dr. Disrespect által létrehozott Midnight Society-nél, aki egy videójában azt állította, hogy a “visszaélő vezetés” űzte el őt a stúdióból, mindössze néhány hónappal indulása után.

Mitchell május 15-én egy YouTube-videóban hozta nyilvánosságra ezeket a vádakat egykori munkahelyével szemben. Bár hangsúlyozta, hogy a fejlesztőcsapat “hihetetlen” volt, és ő “kreatívan kiteljesedett” az ott töltött idő alatt, az egyik személy részéről érkező “bántalmazó vezetés” kezdte el eltaszítani őt.

“Ez a mérgező személy nem Dr. Disrespect” – tisztázta gyorsan.

“Csak jó interakcióim voltak a Dokival. Rendkívül kreatív, és a jelenléte a Midnight Society-nél még mindig bizakodóvá tesz abban, hogy a stúdió egésze sikeres lesz”.”

Ehelyett a vezetői csoport egy meg nem nevezett tagja volt az, akinek állítólagos “mérgező viselkedése” annyira rossz volt, hogy Mitchell kénytelen volt kilépni “álmai munkájából”, mivel ez a mentális egészségére és általános közérzetére is kihatott.

Mitchell elmondta, hogy ezek a konkrét problémák a játék NFT projektjének bevezetésének hetében kezdődtek.

Mitchell kezdetben az indulási hét stresszének tulajdonította az esetet. Azonban azt állította, hogy az állítólagos bántalmazó viselkedés folytatódott és fokozatosan súlyosbodott.

Végül Mitchell belefáradt ezekbe a munkahelyi körülményekbe, és kiutat keresett.

Ti hagytatok már ott munkahelyet hasonló helyzet miatt?

Betöltés...
Keresés
Keresés