Óvatosan a bulival: A Discord szülinapi parti módja megzabálja a procid?!

A Discord sok PC-s játékos és rengeteg más online hobbistának a jelenlegi csevegőalkalmazása. A beavatatlanok számára: a Discord lehetővé teszi az embereknek, hogy egyéni szervereket hozzanak létre fórumszerű kategóriákkal a szöveges alapú csevegéshez, és emellett még hangcsevegési funkciót is tartalmaz a játék közbeni csoportos hívásokhoz.

Az emberek mindenféle dologra létrehoznak Discord-szervereket, függetlenül attól, hogy tényleg szükségük van-e rá vagy sem. Ideális esetben az alkalmazás a háttérben fut,  és nem foglal túl sok erőforrást, így a játékod hardveres prioritást élvezhet. Bár ez nem mindig van így.

Az alkalmazás hetedik évfordulójának megünneplésére a Discord kiadta az új Party Mode funkciót.

Ez csak egy kis szórakozás, amely vizuális-és hangelemekkel egészíti ki a megszokott élményt. A gépeléskor konfetti és egy kombószámláló jelenik meg, valamint a képernyő rázkódása és még egy éljenző tömeg is. Ez egy bután aranyos kis ünneplés, de öcsém, durván meg tudja enni a CPU-t.

Szerencsére a Party Mode alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, de néhány felhasználó, aki bekapcsolta, hogy részt vegyen az ünneplésben, úgy találta, hogy a parti egy kicsit sok proci erőforrást emészt fel. Ez személyenként változó, de néhányan arról számoltak be, hogy a Discord CPU használata 30%-kal megugrott, csak az új mód bekapcsolása miatt.

Szóval aki nem egy szupergéppel rendelkezik, jobban teszi, ha kerüli az új funkciót.

Betöltés...
Keresés
Keresés