A virtuális szexjátékok végtelen lehetőségei – Szigorúan +18!

Korábban a szexjátékok egy teljesen tabu témának számítottak. Sőt, hazánkban talán még ma is.

Még 2002-ben Jane Pinckard játékújságíró és kutató a Trance Vibrátort tesztelte. Ez egy USB csatlakozós eszköz volt, mely a Rez című PS2-es shooter játék zenéjének ütemére rezgett. Ma már klasszikusnak számító blogjában dicsérte a játékszer színeit és hangjait, de a fizikai érzéseket találta a legmeggyőzőbbnek.

“Ahogy a barátom magasabb szintekre lépett, úgy nőttek a rezgések is… intenzív lüktető érzéssé fokozódtak…”- írta.

Nos, azóta fejlődött ez a világ is. Az elmúlt körülbelül két évtized szextechnológiai innovációi a virtuális valóság és a teledildonika (a távirányítású szexeszközök megnevezése) köré összpontosul. Sőt, egyre közelebb hozzák egymáshoz a szexet és a videojátékokat is.

“Azt hiszem, a legtöbb ember a kontroller vibrátorként való használatát pajkosnak és tabunak tartja” – mondta Ana Valens, a The Mary Sue szerkesztőségi stratégája és videojáték-fejlesztője. “De az igazság az, hogy a játékvezérlőket

egyszerűen nem olyan jó érzés használni, mint egy valódi vibrátort, amelyet célzottan a nemi szervek élvezetére terveztek és alakítottak ki”.

“Elméletben ez pajzánul hangzik, különösen, ha még sosem használtál szexuális játékot – és nem ciki, ha még nem. De ez valójában csak a padlója, nem pedig a plafonja annak, amit a szexszel és a játékokkal tehetsz.”

Persze a kontrollerek még mindig ott lesznek, rezegve. Ha tényleg szeretnéd őket, mondjuk úgy, nem rendeltetésszerűen használni, akkor vedd figyelembe, hogy a műanyagjuk nem feltétlenül az a baktériumálló, bőrbarát fajta, amiből egy jó szexjáték készül.

Nézzük a legnépszerűbb lehetőséget:

Buttplug.io

“A Buttplug.io, ahogyan ma ismerjük, 2017 áprilisában indult, de a történet ennél jóval régebbre nyúlik vissza” – mondta Kyle Machulis, a nyílt forráskódú szoftver egyik alkotója, ami a szexuális játékokat hálózatokon keresztül képes irányítani.

“Mivel hardverprogramozásban és fordított tervezésben jártas vagyok, úgy döntöttem, hogy az unalmas részt mindenki helyett megcsinálom” – mondta. Honlapja szerint a buttplug.io ma már a vezető projekt “az intim hardverek és eszközök vezérlésére”.

Igen, ezt például úgy képzeld el, hogy az Elden Ringben kiosztott ütéseid ütemére rezeg a vibrátorod. Zseniális, nem?!

Közvetlenebbül is belemerülhetsz a szimulált szexbe, ha a választott játékodat a buttplug.io-val kompatibilis fantáziadús pornójátékokkal párosítod, mint például a Caveman BIOS Teaches Erotic Typing, amely minden egyes beírt szóval megremegteti a készülékedet.

És a VR… 

Ez sem elhanyagolható, hiszen manapság a felnőttfilmes ipar rengeteg olyan filmet gyárt, amelyeket kifejezetten egy jó kis VR szemüveggel lehet a leginkább élvezni. Annyira valósághű, mintha te magad is ott lennél a forgatáson – vagy épp álmaid nőjének/pasijának a szobájában.

Neked melyik a kedvenc +18-as videojátékod?! 

Betöltés...
Keresés
Keresés