Amikor megnyered a Gulágot, de mégsem – Újra felbukkant a Warzone idegölő bugja

A Gulág megnyerése nem mindig könnyű, és különösen stresszes feladat, ezért mindig nagy öröm, amikor megszerezzük a győzelmet, és vissza tudunk ugrani, hogy megnyerjük az adott kört.

Most azonban ahelyett, hogy a játékosok visszatérhetnének a harcba, a játék egyszerűen azonnal megöl néhány játékost, miután megnyerték a Gulágjukat.

Ahogy az ‘I_AM_THE_SEB‘ alábbi klipjében látható, még csak figyelmeztető hangot sem kap, miután megnyerte a Gulág harcát – a képernyő elsötétül, mintha respawnolni készülne, és amikor visszatér, azt írja, hogy kiesett a játékból.

New instant death bug after Gulag win?! from CODWarzone

Ha emlékeztek, már volt hasonló probléma a játékban, ahol az újraéledéskor a gázon belül, vagy a térképen kívül éledtél.

Ám most a Reddit felhasználó azzal viccelődött, hogy ez a “térképen kívüli spawn bug frissített változata”. Seb legalább a vicces oldalát látja, de kétségtelenül kérdéseket vet fel a fejlesztők számára, akiknek most ki kell találniuk, hogy miért történik ez.

Egyelőre nem világos, hogy valami konkrét dolog okozza-e ezt, amit a játékosok elkerülhetnek, de mivel hamarosan jön a Season 3 Reloaded frissítés, a Ravennek muszáj kijavítania a problémát, amikor az a frissítés megjelenik.

Ti találkoztatok már ezzel a buggal?

Betöltés...
Keresés
Keresés