Két titokzatos videó, és Kai’Sa új splash artja – Hatalmas a hype az új Void hős körül!

A League of Legends hivatalos YouTube-oldalára két nem listázott teaser videó került fel, amelyek látszólag a Voidból felbukkanó, új karakterre utalnak. Ráadásul mindegyik videó leírása egy igen gyorsan közelgő dátumra utal: május 20.

Bár ez egyelőre még meg nem erősített infó, de elég valószínű, hogy a két videó a League közelgő bajnokának, Bel’Veth-nek a megjelenéséhez kapcsolódik.

A két videó, amelyek címe “To the Eye of the Void” és “To the Prophet of the Void”, úgy épül fel, mint a titokzatos új karakter közvetlen üzenetei a már létező League bajnokoknak, Vel’Koznak, illetve Malzaharnak.

Mindkét videóban intenzív képek láthatók a széttört Runeterráról, valamint egy ismeretlen női hang megfélemlítő üzenetei hallhatóak.

Az első videóban a karakter a következőket mondja Vel’Koznak: “Az Üresség Szeme, a figyelőid képtelenek megérteni. Én vagyok az Üresség, és újjáalakítom egész Runeterrát”. Ami viszont még érdekesebb, hogy a beszédet a csatára özönlő Void-hadseregek víziói kísérik.

A második videó, amely Malzahart mutatja, amint szemtanúja egy látomásnak Shurima pusztulásáról, így szól: “Prófétám, a császárnőd megérkezett. Légy tanúja a jutalmadnak, a mindenség végének”.

Mindkét nem listázott teaser egy humanoid karakter arcát is tartalmazza, két izzó lila szemmel, és egy harmadik szemmel, ami a homlokába van “beültetve”.

A League YouTube oldalán megjelenő videók mellett a League Universe hivatalos weboldalán egy frissített splash art is látható Kai’Sa-ról, amelyen a bajnok úgy tűnik, hogy teljesen megfertőzte a Void ereje.

Nos, most már szinte biztos, hogy Bel’Veth ez a humanoid karakter a három szemmel, de még nem tudjuk, hogy mi köze van a három Void karakterhez. Ami végképp meglepett, az Kai’Sa frissített splash artja. Iszonyat jól néz ki, kicsit komolyabb és “sötétebb” lett tőle az egész karakter.

Ti mit gondoltok, hogyan fog az új Void karakter csatlakozni a League-hez?

Betöltés...
Keresés
Keresés