Eladóvá vált a YouTuber 11,2 millió feliratkozós csatornája – Megveszed?!

A korábbi Minecraft YouTuber, aki visszaélésekkel kapcsolatos vádak miatt távozott a színtérről, most megpróbálja eladni a csatornáját, amelynek 11,2 millió feliratkozója van.

Adam Dahlberg, aki SkyDoesMinecraft néven szerzett hírnevet, (mielőtt 2018-ban SkyDoesEverythingre változtatta volna azt), 2011-ben kezdett videókat feltölteni, és a Minecraft közönség egyik legnépszerűbb alkotójává vált.

2022 januárjában azonban Dahlberg egykori partnere, Elizabeth Torgerson egy iCloudra feltöltött dokumentumban tette nyilvánossá a bántalmazási vádakat. Ezután Dahlberg cégének korábbi alkalmazottai is előálltak saját vádjaikkal.

Bár az iromány többször említi, hogy hívták a rendőrséget, és hivatkozik a rendőrségi jelentésekre, nem derül ki, hogy Dahlberget valaha is vád alá helyezték volna bármilyen bűncselekménnyel.

A YouTuber tíz hónapja nem tett fel új videót csatornájára, és január óta hallgat a közösségi médiában is.

Most a SkyDoesEverything és a Sky Vs Games csatornákat egy “SkySellsStuff” nevű felhasználó listázta a Fameswap nevű oldalon, ahol közösségi média fiókokat adnak el. A fiókokat április 19-én bocsátották eladásra.

A fő csatornát 900 ezer dollárért kínálják, ami körülbelül 329 millió forintot jelent.

Úgy tűnik, eddig még egyikre sem érkezett ajánlat.

kép: Dexerto

Betöltés...
Keresés
Keresés