Konzolon is elérhető minden idők legjobb mil-sim játéka, az Arma

Az Arma nem a gyengéknek való, nem a könnyen frusztrálódóknak, és nem is azoknak, akiknek kevés az idejük. A Bohemia Interactive first person taktikai katonai shooter sorozata hírhedt arról, hogy nevetségesen nehéz, és sok időt kell szánnod a játék irányításának elsajátítására, ha sikerrel akarsz járni – ami bevallottan nem mindenkinek való.

Azok számára, akik szívesen kitartanak az Arma bonyolult irányítása mellett, az Arma által kínált hiperrealisztikus élmény igazi intenzitásával jutalmaznak. Eddig ez az élmény kizárólag a PC-s játékosok számára volt elérhető, de az Arma most konzolra is eljut.

Melyik konzolokra, hallom a kérdést?

A Bohemia Interactive az egyik napról a másikra, egy szó nélkül kiadta a legújabb részét, az Arma Reforger-t, amely a szokásos PC-s megjelenés mellett először Xbox-ra is megjelenik. Sajnálom PlayStation játékosok, egyelőre nektek várnotok kell.

Az Arma rajongók az Arma 4-ben reménykedtek, és bár az Arma Reforger nem az, de még mindig elég jól hangzik. A hidegháború idején játszódó Arma Reforgerben a szovjet erők az amerikai csapatokkal csapnak össze az 51 négyzetkilométeres Everon-szigeten.

A Bohemia Interactive teljes mértékben tisztában van azzal, hogy mindannyian izgatottan várjátok az Arma 4 megjelenését, ezért egy morzsányi frissítéssel szolgáltak: “Az Arma Reforger az első lépés az Arma 4 felé, és egy sokoldalú, kreatív, teljes mértékben módosítható platform a jövő számára, amely bepillantást enged az eljövendő dolgokba”.

Ha az Arma Reforger egy “bepillantást nyújt az eljövendő dolgokba”, akkor lehet, hogy a jövőben láthatjuk az Arma további terjeszkedését PlayStationre? A nehéz lövöldözős játék mindenképpen úgy tűnik, hogy teszteli a sorozat szélesebb körben való elérhetővé tételének lehetőségét.

Ti kipróbáljatok?

Betöltés...
Keresés
Keresés