Még mindig úgy veszik az emberek a GTA 5-öt, mintha kötelező lenne

Van egy természetes játékéletciklus. Megjelent. Csúcs. Visszaesés. Szomorú, de nagyrészt elkerülhetetlen. Nagyon kevés játék töri meg ezt a ciklust, de a GTA 5 közéjük tartozik. Túllépve bizonyos csúcspontján, még mindig hatalmas sikereket ér el.

A GTA 5 egy tavaly megjelent játék energiáját sugározza. Az emberek még mindig játszanak vele, megveszik, streamelik, és úgy beszélnek róla, mintha az új gyerek lenne a szomszédságban, holott valójában jövőre közeledik a 10 éves évfordulója.

Jelenleg senki sem számít arra, hogy a Grand Theft Auto V egyhamar el fog tűnni, de a legutóbbi eladási adatok mégis meglepőek voltak.

A GTA 5 újgenerációs változata frissített grafikával büszkélkedhet. Még áprilisban jelent meg PS5-re és Xbox Series X/S-re. Gondoltad volna magadban, hogy mostanra már úgy is biztos mindenki megvette, aki akarta. Hahahaha. Hát nem.

 

Hannah Sage a GamesIndustry.biz-nek elmondta, hogy a játék újgenerációs eladásai „felülmúlták a várakozásokat”, és negyedévenként körülbelül ötmillió eladott példányt értek el. Ja, és ez nem növekedés. A GTA 5 jó ideje ezt produkálja negyedévente.

Ezzel a játék összesített eladásai – a számos platformon keresztül – hihetetlenül magasra, 165 millió példányra emelkedtek.

Magyarország lakossága körülbelül 10 millió… Érzed a számok súlyát?!

kép: PlayStation

Betöltés...
Keresés
Keresés