Újabb szavazás eredménye: Szüksége van a Warzone-nak a SBMM-re?

Mostanában rengeteg megosztó kérdést tett fel az egykori szivárogtató, ModernWarzone. Ám ezek a kérdések valóban fontosak a játékosok és a fejlesztők számára is.

A kérdések a csalók számáról, a megosztó VPN használatról, és most az egyik legnagyobb mumusról, a Skill Based Matchmakingről szóltak.

Azért van múlt időben, mert a szavazás már lezajlott és megvannak az eredmények. Erre a kérdésre több mint 30 ezren válaszoltak és remélhetőleg a játék fejlesztői is látják majd a játékosbázis véleményét.

Szerintem nem meglepő, hogy a játékosok nagy része, az az 62%-a NEM szereti a SBMM-et. Sokszor kapunk olyan lobbikat, ahol az ellenfelünk egy CoD isten, TTV névvel, pedig csak egy órára ülünk le játszani egy nehéz munkanap után. Míg ők sokszor olyan lobbikat kapnak, hogy vissza sem lőnek rájuk.

 

Ám 28% úgy gondolja, hogy kell a Skill Based Matchmaking, míg 10% nem válaszolt a kérdésre. Nos, ez még mindig több mint a fele, szóval gyakorlatilag ki is lehetne venni a játékból.

Én úgy gondolom, hogy jó lenne egy ranked mód, ahol szorosabb a SBMM, illetve egy casual, ahol nincs is SBMM. Ezzel mindenki igényét ki lehetne elégíteni, de persze ez munka és szerver, és mindannyian tudjuk, hogy pénz is, szóval ez az opció valószínűleg ki is van lőve.

Mit gondoltok, a Warzone 2 hasonló SBMM-el jön, mint a mostani?

Betöltés...
Keresés
Keresés