Visszatért és imádjuk! – “Ronda Sonic” az internet új sztárja

A Sonic mozi bejelentésének minden sündisznórajongó megörült, ám amikor a Paramount bemutatta az első előzetest, sokan karókért és keresztekért nyúltak. A híres kék karaktert ugyanis félrealisztikusan gondolta nagy vászonra vinni a Sega Sammy Group, a végeredmény pedig egyszerre volt komikus és horrorisztikus. Természetesen petíciók ezrei születtek meg annak okán, hogy Sonicot újratervezzék a készítők, s a nagy “mémcunami” hatására a készítők végül visszakoztak. Az új Sonic már hűen idézte a videojáték-karaktert, a nagy sikerű film azóta már egy második részt is megélt.

Sokan azt hitték, hogy ezzel “Ronda Sonicnak” teljesen befellegzett, ám a Disney máshogy gondolta. Az új Chip and Dale filmben ugyanis a lehető legjobb formában tért vissza, egy expón, mint “filmsztár” pózol és osztogatja az aláírásokat.

Az internet népe természetesen azonnal belezúgott a poénba és most már pozitív kontextusban beszélnek a sörhasú “Ugly Sonicról”. Mi tagadás, az ilyen jellegű önironikus poénokat mindig is imádtuk. Hatalmas telitalálat!

Betöltés...
Keresés
Keresés