Warzone horror: Fantomjátékosok bukkantak fel Calderán

A Warzone teljes élettartama alatt találkoztunk néhány bizarr buggal, amelyek sok fejfájást okoztak a közösségnek. Most nekiállhatnék sorolni őket, de lehet, hogy még holnap sem lenne vége a listának.

Egy streamer azonban felfedezett egy új bugot, ami “fantomjátékosokat rak” a térképre.

A Facebook Gamingen streamelő Misses Mae egy trió meccs közben fedezte fel a szóban forgó hibát. Ahogy a csapatával közeledtek egy loadout drophoz, Misses meglátott egy játékost, aki úgy tűnt, hogy a saját loadoutját szeretné megszerezni a ládából.

Ekkor a streamer habozás nélkül elkezdte túrni a láda mellett álló játékost, de egyetlen töltény sem találta el. Ennél is megdöbbentőbb azonban, hogy a csapattársai nem látták a fantomot, egész idő alatt csak Mae képernyőjén jelent meg.

A tartalomgyártó egy 32 másodperces klipet posztolt a Twitterre, hogy megkérdezze, más is tapasztalta-e a problémát. Az egyik követője így kommentálta: “Nekem ez az első”.

Bár úgy tűnik, hogy ez a hiba egyelőre elszigetelt eset, lehetséges, hogy egyre több hasonló bug fogja felütni a fejét.

Ezzel együtt, ha észreveszel egy játékost, aki tétlenül áll egy loadout mellett, biztos lehetsz benne, hogy ennek a bizonyos glitchnek a terméke.

De azért sorozz rá egy párat, hátha csak egy bot…!

Betöltés...
Keresés
Keresés