Íme az összes kiszivárgott videó az új Void junglerről, Bel’Veth-ről

Igaz a League of Legends legújabb bajnokát még csak tegnap jelentették be egy cinematic által, mára már a gameplay is kiszivárgott egy spanyol MSI streamen.

Egy másik videó is napvilágot látott, amely állítólag a kínai QQ Video videóplatformról származik, további részleteket mutat a közelgő bajnokról. Bár a felvételek megnyitják a spekulációkat a képességeiről, semmi sincs kőbe vésve, amíg Bel’Veth meg nem jelenik a PBE és az élő szervereken.

A gameplay alapján úgy tűnik, Bel’Vethnek két formája van. Az egyik az emberi avatárja, a másik pedig egy Void lény, amely úgy néz ki, mint egy ördögrája. Nem világos, hogy mikor használja a két formáját, vagy hogy tud-e váltani a kettő között tetszés szerint.

A bajnok négy különböző irányban rendelkezik dashekkel, amelyek használatakor cooldown-ra kerülnek. Az ellenségek láthatják, hogy a dash-je cooldownban van, köszönhetően az életerő sávján jobbra lévő mutatóknak, és ennek megfelelően alkalmazkodhatnak.

Miután használta az egyik dash-jét, a Bel’Veth életerő sávja alatti lila mérő is megnő, ami növeli az automatikus támadásait.

Az ellenségek láthatják, hogy Bel’Veth rendelkezik irányított dash-jeivel, így a mozgása egy kicsit kiszámíthatóvá válik a csapatharc során. Van egy knock-up képessége is, amely nagyszerű crowd controlt biztosít a készletében, és jól szinergizálhat olyan bajnokokkal, mint Yasuo.

Íme a három és fél perces tiszta gameplay:

Kitjének részeként Bel’Veth egy AoE képességet tud használni, ha kiiktat egy ellenséget, kárt okozva a közelben lévő ellenségeknek.

Egy játékmenet-klipben az is látható, ahogy megöl egy miniont, egy kis Void lény veszi át a helyét. Úgy tűnik, hogy ezek a lények hasonlóan működnek, mint Yorick minionjai, és segítenek az ellenséggel való harcban, a célok megtámadásában és egyebekben.

Bel’Vethnek jelenleg nincs meghatározott megjelenési dátuma, de a játékosok számíthatnak rá, hogy hamarosan megérkezik a PBE szerverre.

Te várod már?

Betöltés...
Keresés
Keresés