Kong golyóival farmolják az easy XP-t a Warzone játékosok – VIDEÓ?!

Nehéz nem észrevenni, de az utóbbi időben Kong és Godzilla megszállták Calderát az Operation Monarch nevű esemény részeként. Az esemény során a játékosok a szokásos módon harcolnak, ám azzal a plusz kihívással,

hogy megpróbálják elkerülni, hogy Kong halálra tapossa őket, vagy Godzilla “tüze” megtizedelje őket.

Elméletben ez szórakoztatóan hangzik, de a játékosok nem így fogadták. Éppen a múlt héten a streamer NICKMERCS “szörnyűnek” nevezte az egészet, mivel “King Kong és Godzilla még csak nem is harcolnak egymással”.

És akkor ott vannak azok, akik nem ilyen “apróságokkal” foglalkoznak.  

Ők most épp Kong golyóit használják a könnyű XP farmolására. Jól hallottátok. A Mundoschristmas nevű Reddit felhasználó szavait idézve: “Sok XP-t kapsz, ha megcsiklandozod Kong golyóit”. Szépen fogalmazott…

You get XP for tickling kongs sack 😂 from Warzone

Na nézzük, hogy van ez. Ha bepattansz egy helikopterbe, felrepülhetsz Kong alsó részeihez, és így könnyen támadhatod, rengeteg XP-t szerezve ezzel. Oké, technikailag nem rendelkezik golyókkal,  de ott lennének… Na.

Gyerekes, oké, de hagyjuk. Ha a játékosok élvezik, hát legyen. 

Ám a művelet nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Meg kell győződnöd arról, hogy Kong nem zúz le azonnal, így elő kell venned a top pilóta képességeidet, hogy elkerüld a támadásait. Az esemény május 25-én ér véget.

Hajrá! 

Betöltés...
Keresés
Keresés