A LoL legikonikusabb pillanatai, melyeket a mai napig emlegetünk

A League of Legends több mint egy évtizede édesíti és keseríti meg az életünket. Ez idő alatt rengeteg videó, klip és meme látott napvilágot, ami nagyban befolyásolta a közösséget. Ezek a videók általában viccesek, kicsit cikik, de tökéletesen bemutatják az „átlag LoL játékost”.

Íme a 6 „legikonikusabb” League of Legends videó.

A túl tankos Nidalee

Itt az egykori profi játékos, xPeke bénázását láthatjuk, ahogy épp megpróbál elkapni egy low HP-s Nidaleet. Amikor a skillshotok 90%-át félrelőtte, csak annyit mondott: „Áhh basszus, túl tankos”. Majd a klip vége rátesz az egész helyzetre vagy 20 lapáttal.

HotshotNidaleeGG

A LoL szépen lassan elkezdte kinőni magát, elindítva a Season One Championshipet még 2011 nyarán. Az eseményen azonban egy fergeteges interjú szemtanúi lehettünk. Nyilvánvaló, hogy itt a különböző nyelvekkel volt a probléma, ami igazából jó is, mert egy nagyon vicces meme született belőle.

HÉ, SEGÍTS!

Ahh QTPie, mindenki kedvenc LoL-os télapója. Aphromoo streamje közben az egykori profi játékos az RNG kezébe adta a sorsát – 20% crit chance, amikor Tristana-val megpróbálta megölni Jinxet, aki láthatóan hatalmas előnyben volt.

Tyler1 kiakadása

Tyler1 mostanra a League of Legends arca lett, de volt egy idő, amikor a szívére vette a játék állapotát, és nyíltan beszélt a függőségéről.

xPeke Backdoor

Mivel erről egy egész mozdulatot elneveztek, így nyugodtan állíthatjuk, hogy valóban ikonikus a klip.

Faker Zed play

És hogyan is maradhatna le a listáról Faker, minden idők legjobb League of Legends játékosa. Ez a Zed vs Zed play szinte megrázta a LoL közösséget, ami teljesen érthető.

Nektek van olyan ikonikus LoL pillanatotok, amit a mai napig emlegettek?

kép: Daily League Recap

Betöltés...
Keresés
Keresés