Magyar youtuber szexbotrányától hangos az internet – 18+

Valószínűleg a legtöbb magyar internetező találkozott a napokban Azahriah (Baukó Attila) “túrós palacsinta” botrányáról. Történt ugyanis, hogy az énekes a Szolnoki Palacsintafesztiválon adott koncertje után szexuális aktust kezdeményezett egyik rajongójával a színpad mögötti Toi Toi WC mellett. Ez persze csak akkor botrányos, ha valaki lencsevégre kapja és megszellőzteti a videóanyagot az interneten. Nos, Azahriah nem volt túl szerencsés, ugyanis pontosan ez történt.

Azt viszont kevesen tudják, hogy az influenszer közösséget is “erősíti” az előadó, így hát nem csupán a magyar zenei világ, hanem az online tartalomgyártók világa is érintett az ügyben. Baukó Attila Paul Street néven blogol a videómegosztón, bár nem mondhatjuk, hogy napi szinten aktív. Legutóbb például még a választások előtt töltött fel videót.

És ha még ez a kiszivárgott felvétel nem lenne elég, természetesen Azahriáhnak volt egy barátnője, aki várta haza a fiatal zenészt, így még ezzel is meg kell majd birkóznia. Most nem lennénk a helyében, bár szokták mondani, hogy “a negatív reklám is reklám”, így most csak rajta áll, hogy mit kezd a helyzettel.

Betöltés...
Keresés
Keresés