WTF EA?! – Hibásan kapott új nemzetiséget egy új TOTS játékos

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy az EA Sports többnyire nincsen a helyzet magaslatán, ha a saját játékáról van szó. Viszont az, hogy egy adatbázist sem tudnak rendesen elemezni, már a röhej határát súrolja.

Otávio az FC Porto, na meg a portugál válogatott támadószellemű középpályása. A többnyire jobbszélen futkorászó futballista kiváló évet tudhat maga mögött, ám az EA szerint ennél jóval többet tett idén. Méghozzá nemzetiséget cserélt, egészen pontosan ebben a szezonban már másodjára!

Otávio alap kártyáját hibásan brazilnak címkézte meg az EA, viszont az első In-Form lappal ezt a hibát orvosolta a kanadai cég. Onnantól kezdve már portugál zászlóval ellátott lapjai jelentek csak meg a szélsőnek. Egészen mostanáig, a legújabb TOTS kártyája ugyanis megint a brazil nemzeti zászlóval tetszeleg az előlapján.

EA gave TOTS Otavio the wrong nationality. from FIFA

Persze ez azért is kellemetlen, mert most úgy tűnik, hogy csak a fejlesztőket nem zavarja mindez, a FUTBin telis tele van erről szóló kommentekkel, na meg a nagyobb FIFA fórumokon sem egyetlen poszt született már a hibáról.

Értjük mi, hogy kell egy olyan lap, ami trollkodik a Vinícius Jr. lapját vadászókkal, de ez talán már kicsit több a soknál…

Betöltés...
Keresés
Keresés