A TikTok “háborút” indít a Twitch ellen! – Érkeznek a LIVE előfizetések

A Twitch-hez és a YouTube-hoz hasonlóan a TikTok is elindítja a “LIVE” előfizetések nevű új funkciót, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy havonta egy bizonyos összegért cserébe előfizethessenek kedvenc alkotóikra.

A versenytársakhoz hasonlóan a TikTok előfizetések is exkluzív előnyöket kínálnak majd a résztvevőknek, többek között egy csak előfizetőknek fenntartott chatet, jelvényeket, emotikonokat és még a streamerek kamerájának irányítására is lehetőségük lesz.

@tiktoklive_creator 3 days to go! Join @shaarichie to learn about LIVE subscription. #LIVESubs #TikTokLIVE ♬ original sound – TikTok LIVE Creator

A TikTok LIVE-előfizetések bétája május 26-án indul, és kizárólag néhány alkotó számára lesz elérhető az alkalmazáson.

Ezek az alkotók megtalálhatók a TikTok hivatalos LIVE Creator fiókján, amely szintén megosztja az új funkcióval kapcsolatos információkat. Ez még nem minden; néhány felhasználó azt állította, hogy az előfizetési szolgáltatásból származó bevétel hasonló a Twitch-hez.

A TikTok továbbá megerősítette, hogy a LIVE előfizetési funkcióban való részvételhez az alkotóknak legalább 18 évesnek kell lenniük, és több mint 1000 követővel kell rendelkezniük.

Ez a hír a YouTube nemrégiben bemutatott, pénzalapú előfizetési eszközének, az úgynevezett “ajándékozott tagságoknak” a nyomába ered, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bizonyos csatornákra szóló tagságokat adjanak a barátaiknak – ez az elem szintén hasonló a Twitch ajándékozott előfizetésekhez.

Mit gondoltok erről? 

Betöltés...
Keresés
Keresés