Jön a Real vs. Liverpool Showdown SBC, ám meglepő alanyokkal

Sokan várták már a Bajnokok Ligája döntőjéhez fűződő Showdown SBC-t, s most a legújabb leakek szerint ez hamarosan megérkezhet a FIFA 22-be. FifaTradingRomania posztolt először a kirakósok lapjairól, ami bizony sokakat meglepett hirtelen.

Napok óta arról lehetett hallani, hogy két ikonikus szélső, Luis Diaz és Rodrygo fogja kapni a speciális, fejlődő lapot. Végül most úgy tűnik, hogy kettejük közül csupán csak az egyik lesz ott az éles SBC lehetőségek között.

Rodrygo megkapja a Showdown kártyát, viszont mellé nem Diaz fog csatlakozni, hanem honfitársa, a Liverpoolt erősítő Fabinho. Félreértés ne essék, valószínűleg a védekezőközéppályás is kiváló lapot fog kapni, ám mégis sokan Diaznak örültek volna, ugyanis ő nem fért be a Premier League TOTS keretébe, holott kiváló szezont tudhat maga mögött (ősszel még a Portóban ontotta a gólokat).

Pontos megjelenési dátumunk még nincs, mától egészen csütörtökig bármelyik napon élesedhet a két lap SBC-je. Amit viszont fontos szem előtt tartani a teljesítésükkor, hogy mivel döntőről van szó, a meccs végeredménye számít ezúttal, nem a rendes játékidő végeredménye!

Betöltés...
Keresés
Keresés