Két szupersztár is kimaradhat az ideig Ligue 1 TOTS keretből

A leakerek szépen csöndben elkezdték szivárogtatni a héten esedékes Ligue 1 TOTS lapok alanyait. Ráadásul most szavazást sem indított a kanadai cég, így az egyetlen nyom, amin elindulhatunk, egy hivatalos “szezon csapata” kép a francia liga honlapjáról. Ugyan még nagyban dübörög a La Liga TOTS, mégis sokan már Mbappét, Neymart és Messit várják.

Nos, ezeknek a felhasználóknak van egy rossz hírünk, jelenleg ugyanis úgy fest, hogy nem minden nagyágyú lesz ott a Team of the Season keretben.

Donk értesülései szerint ugyanis sem Neymar, sem pedig Messi nem került be a szezon csapatába. Utóbbi egyébként nem nagy meglepetés, mindazonáltal, hogy statisztikailag jól futballozott az argentin, tényleg nem gondolnánk, hogy a TOTS keretben a helye. Neymar helyzete viszont kérdéses, ugyanis több TOTW keretbe is bekerült, valamint amikor játszott, igazi húzószemélyisége volt a PSG-nek.

Official Ligue 1 TOTS – from the official award website from FIFA

Ott lesz viszont Mbappé, Donnarumma és Marquinhos is a párizsiaktól, ahogy Ben Yeddert, Clausst és Fofanát sem kell majd nélkülözni. Ám ahogyan Donk is írta a tweetjében, valószínűleg valamilyen formában Neymar és Messi is ott lesz a Ligue 1 TOTS időszakában, az EA ugyanis szereti maximalizálni a csomageladásokat.

A FIFA 22 forrásfájljai között valószínűleg már ott vannak a pénteken esedékes TOTS kártyák elemei, így a napokban a leakerek több infóval fognak minket ellátni, s megválaszolják a sokak által feltehető kérdéseket: “Lesz-e Messi, vagy Neymar a keretben?”

Betöltés...
Keresés
Keresés