Egy óra alatt elkelt az összes Rio Major jegy, a közösség egy nagyobb stadiont akar

A következő CS:GO Major arénája némi vizsgálat alá került, miután a rajongók megrohamozták azt a weboldalt, ahol a jegyeket árulták. A jegyeket május 25-én délután 1 órakor kezdték el árulni,

és alig egy órával később már el is fogytak.

Olyan prominens brazil CS:GO hangok, mint Gabriel ‘FalleN’ Toledo, azt tweetelték, hogy a tornát inkább egy futballstadionban kellene játszani, egyesek a Maracanã Stadiont, a régió legnagyobb sportlétesítményét jelölték meg.

Brazília az esport történetében még nem adott otthont CS:GO Majornak, mivel a 2020-ban Rióban megrendezésre tervezett tornát a globális egészségügyi válság miatt törölték.

Más CS:GO csapatok és játékosok is kérik az ESL-t, hogy változtassa meg a helyszínt.

A Jeunesse Arena a honlapja szerint sportesemények idején több mint 15.000 embernek, koncertek idején pedig több mint 18.000 embernek ad helyet, míg a Maracanã Stadion majdnem négyszer akkora, 80.000 férőhelyes befogadóképességgel büszkélkedhet.

A közelmúltban megrendezett PGL Major Antwerpenhez képest a közelgő brazíliai tornán kevesebb ülőhely áll rendelkezésre. A tornát, amelyen a FaZe Clan elhódította a trófeát, az Antwerps Sportpaleisben rendezték, amelynek maximális befogadóképessége 23.359 fő.

Brazília rendelkezik az egyik legelkötelezettebb szurkolói bázissal a szcénában, és a CS:GO történetének néhány legnagyobb versenyén a hazai játékosok hozták el a trófeákat. A régió azonban még sosem látott otthon Major-t.

Az ESL még nem reagált a rajongók és a profi közösség követelésére, hogy változtassanak a helyszínen.

Mit gondoltok, itthon hol lehetne Majort tartani? 

Betöltés...
Keresés
Keresés