Ezek a DDR5 RAM-ok már icipici RGB ventikkel jönnek

Amikor már azt hittük, hogy az RGB az egyetlen dolog, amivel feldobhatjuk a RAM-jainkat, akkor a GeIL Memory felülmúlta a korlátozott képzeletünket. A hardvergyártó cég olyan RAM-dizájnnal rukkolt elő, amire korábban még nem is gondoltunk.

Ventilátorok, és nem is akármilyenek, barátaim: RGB ventilátorok.

A készletek 4800 MHz és 6660 MHz közötti nagyfrekvenciás modulokat kínálnak 32 GB és 64 GB kapacitással. Nem ez az első alkalom, hogy a hardvergyártó cég bizarr kialakítású RAM-okat mutat be a Computexen. Ez már valahogy az ő stílusuk.

Az “aktív kettős ventilátoros hűtőrendszer”, ahogyan azt nevezik, arra hivatott, hogy elvezesse a hőt a stabilitás és a megbízhatóság növelése érdekében. Ahogy a képeken is látható, az aprócska mikrohűtő ventilátorok a memóriák felső sarkaiban helyezkednek el.

A GeIL szerint a ventilátorok “körülbelül 45%-kal nagyobb hőelvezetést biztosítanak, mint a hagyományos hűtés”.

Jennifer Huang, a GeIL Memory alelnöke elmondta: “Az EVO V új mércét állított fel a hőpajzsok tervezésében, mivel egy aktív, kétventilátoros “FANtastic” hűtőrendszert hoztunk létre, hogy az EVO V ideális hőtartományban maradjon”.

A kettős ventilátoros rendszerekre “FANtastic”-ként hivatkozni egy sajtóközleményben, őszintén szólva az az energia, amit jó látni, főleg egy ilyen hardware után.

A GeIL EVO V DDR5 RGB júliusban lesz elérhető világszerte a különböző online kiskereskedőknél. Árazás egyelőre nem áll rendelkezésre.

Mit gondoltok, ez lehet a jövő?!

Betöltés...
Keresés
Keresés