Forgatás közben rabolták ki a Twitch streamert Miamiban

Az angol streamer, Billzo, a Minecraft streamjeivel és nagy YouTuberekkel való együttműködéseivel vált ismertté.

A Twitchen 576 ezer követője van, és népszerűsége lehetővé tette számára, hogy beutazza a világot, hogy találkozzon streamer társaival. Például 2021 novemberében lehetősége volt arra, hogy Los Angelesbe repüljön.

Billzo legutóbbi utazása azonban hamar sötét fordulatot vett, amikor Miamiban forgatta Amerika-vlogjának utolsó részeit.

Egy május 25-én a Twitteren közzétett videóban elmondta, hogy lefújja a vlogot, mivel forgatás közben kirabolták. “Szóval, valójában nem lesz többé Amerika-vlog” – mondta. “Elnézést, srácok. A videó utolsó részét forgattuk, és kiraboltak minket”.

Billzo szerint nagyon sok mindent elvittek a tolvajok, többek között az inzulinját is, amire szüksége van, hogy szabályozza a cukorszintjét – 1-es típusú cukorbetegsége miatt.  Egy aggódó rajongó arra biztatta Billzót, hogy ne kérjen bocsánatot a vlog hiánya miatt:

“Bill, kérlek, ne kérj bocsánatot. Kiraboltak téged. Mi csak veled törődünk. Nem érdekel minket a vlog. Az csak egy videó. Csak azt akarjuk, hogy biztonságban legyetek, és remélem, megtaláljátok a táskát, amiben minden benne van. Kérlek, vigyázzatok magatokra.”

Freddie később biztosította a rajongókat, hogy ő és Billzo is “biztonságban” vannak, és megköszönte azoknak, akik aggódtak értük.

Egyelőre nem tudni, hogy a páros hazatér-e Angliába a traumatikus esemény után.

Betöltés...
Keresés
Keresés