A CoD játékosok attól félnek, hogy a last-gen konzolok tönkreteszik a Warzone 2-t

Mostanában rengeteg információ szivárgott ki az internetre a Modern Warfare 2-t, illetve a Warzone 2-t illetően. Voltak itt pályák, kiadások, béták, minden, amit csak akarunk. Na jó talán nem minden, de kezdetnek tökéletes.

Ám most egy új szivárgás miatt a Call of Duty játékosok egy picit aggódni kezdtek.

A Vanguard játékbeli fájljainak köszönhetően az adatbányászok felfedezték, hogy a Modern Warfare 2 elérhető lesz PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és természetesen PC-n.

Ez a felfedés nem tetszett a játékosoknak, akik a Warzone subredditen vitatták meg, hogy a Warzone 2 esetében milyen következményekkel járna a last-gen konzolokra való kiadás.

Az eredeti posztot író játékos úgy véli, hogy a Warzone 2 általános teljesítménye és minősége csorbát szenvedhet, ha a past-gen hardvereknek kell megfelelnie. A játékos attól tart, hogy ugyanazok a korlátok, amelyek a Warzone jelenlegi változatát hátráltatják, a folytatást is sújtják.

A hozzászólások viszont azt bizonyították, hogy a játékosok teljesen megosztottak a kérdésben.

Néhányan a jelenlegi generációs konzolok hiányára hivatkoznak, és úgy gondolják, a Warzone 2-t mindenki számára elérhetővé kell tenni: „Elszigetelni az embereket, mert nincs új konzoljuk? Hülyeség, és amúgy sincs elég új generációs konzol”.

Ám feltehető a kérdés, hogy a lassan 8 éves konzolok, amiket nem lehet fejleszteni, hogyan bírnák el a Warzone következő részét. A konzolokon, a last-gent és a current-gent beleértve, jelenleg még FOV slider sincs, amiért a játékosok már lassan 2 éve „könyörögnek”.

Így elképzelhető, hogy visszatartaná a fejlesztést a PlayStation 4 és a Series Xbox.

Mit gondoltok, mi lehet a helyes megoldás a Warzone 2 számára?

Betöltés...
Keresés
Keresés