Már több mint 3000 játékot tarthatsz a markodban a Valve kütyüjével

A Valve hordozható PC hibridje, a Steam Deck egy nagyon jól fogadott darab a gamer közösségben. A PC-s játékok útközbeni játszhatósága népszerűvé tette a készüléket azok körében, akik elég szerencsések ahhoz, hogy szerezhessenek egyet. Volt azonban néhány panasz, például a hangos ventilátor és a kissé korlátozott játékkönyvtár.

Ezeket a panaszokat a Valve komolyan veszi, ezért a ventilátorokat és a játékkönyvtárat is folyamatosan fejlesztik. A Gaming on Linux nemrég megjegyezte, hogy már

több mint 3000 játszható cím áll rendelkezésre a Steam Deckhez.

A számok 1565 ellenőrzött és 1535 játszható játékra bomlanak a SteamDB szerint a cikk írásakor. Az ellenőrzött játékokat a Valve ellenőrizte, és megerősítették, hogy alapvetően tökéletesen működnek a Steam Deck rendszerével. A játszható játékok minősége eltérő lehet, ha a Steam Deck rendszeren futtatják őket, de sok közülük ugyanolyan jó vagy elég közel áll az ellenőrzött kategóriába tartozó játékokhoz.

Nemrég került be a Steam Deck katalógusába az egyre népszerűbb MMO, a Final Fantasy 14, ami csak növeli a platformon található csúcsjátékok számát.

Te elfogadnál egyet az utazásokra? 😛

Betöltés...
Keresés
Keresés