Bejelentették a Fallen Order folytatását, íme a Jedi Survivor előzetese

Sokan vártak idén egy hivatalos bejelentést a Respawn részéről a nagy sikert arató Fallen Order folytatása kapcsán. Viszont május 4-én (hivatalos Star Wars nap) semmi értékelhető infó nem érkezett, így a rajongók szomorúan konstatálták, hogy talán még nem jött el az idő és többet kell várni a hőn áhított második részig.

Nos, tényleg többet kellett várni, de nem hónapokat, hanem pusztán csak napokat, pár órával ezelőtt ugyanis lerántották a leplet a folytatás címéről, na meg egy kedvcsináló előzetes is befutott!

Cal Kestis kalandjai folytatódnak a 2023-ban érkező Star Wars Jedi Survivor című játékban, amit természetesen szintén a Respawn Entertainment fog jegyzeni. Az előzetes alapján ez is egy komorabb hangvételű történet lesz, ami ott fogja felvenni a fonalat, ahol a Fallen Order elengedte. Ugyan sokan Darth Vader visszatérést várták, most úgy fest, hogy egy sokak számára még legendásabb karakter is felbukkanhat majd a Jedi Survivorben. Az előzetes alapján Revan is benne lehet a játékban, ez pedig a Star Wars kánonja miatt hatalmas durranás lenne.

Szerencsére nem kell sokat várni, 2023-ban érkezik a Jedi Survivor és akkor minden kiderül!

Betöltés...
Keresés
Keresés