Exének melleit árulhatja Logan Paul NFT formájában

Úgy tűnik, hogy még mindig nagyon divatos NFT-ket árulni a neten. Olyan híres tartalomgyártók igyekeznek még több pénzt kisajtolni az emberekből így, mint például a Paul testvérek. Közülük is Logan az, aki most érdekes irányba hajtotta a “bizniszt”, az egyik kínált NFT-je ugyanis lehetséges, hogy exének formás kebleit ábrázolják.

A “8-as számú” NFT-t maga Logan Paul osztotta meg Twitteren, ezzel is népszerűsítve az árverést. A rajongók természetesen azonnal spekulálni kezdtek, a hajméret, hajszín, körmök és a keblek formája alapján ugyanis többen úgy gondolták, hogy a képen Corinna Kopf, Logan Paul exbarátnője tetszeleg.

Eleinte támadták a celebet, mondván Kopf beleegyezése nélkül akar intim képeken haszont szerezni, ám sokan meglepődtek, amikor maga a hölgy reagált az esetre.

Corinna az európai nyaralását szakította félbe, hogy InstaStory formájában reagáljon Paul árverésére. Egy képernyőfotót osztott meg, cenzúrázva a melleket, feltéve a kérdést, hogy “ki lehet ez?”.

A sokat sejtető poszt alapján elég valószínű, hogy tényleg Kopf kisasszony látható a sokat mutató NFT-n, ráadásul mindezt úgy, hogy valószínűleg Paulnál bele is egyezett mindebbe. Egyébként ez nem nagy meglepetés, elvégre vagyonának nagyját Corinna Kopf az OnlyFansen szerezte.

Betöltés...
Keresés
Keresés