Lejátszottuk a Bajnokok Ligája döntőt – Ezt az eredményt jósolja a FIFA

Már csak pár óra és kezdetét veszi a Bajnokok Ligája döntője. A futball rajongói igazi csemegére számíthatnak, ugyanis a Liverpool és a Real Madrid most pár év után ismét összecsap, hogy kiderüljön, melyik csapat számít az európai klubfutball legjobbjának idén.

A tét nem kicsi, viszont mi már annyira izgatottak voltunk, hogy nem bírtunk estig várni az összecsapással. Úgy döntöttünk, hogy kedvcsinálónak leszimuláljuk a mérkőzést a FIFA 22-ben, ezzel is tesztelve, hogy mennyire számít “szimulátornak” az EA Sports játéka. A találkozót PS5 konzolon pörgettük le, Legendary szinten és természetesen a gép irányította mindkét csapatot. Íme a mérkőzés összefoglalója!

Ilyen eredményre mi magunk sem számítottunk, a FIFA 22 szerint ugyanis egy egyoldalú Liverpool győzelmet láthatunk majd az esti órákban. Az angol második helyezett helyzetet helyzetre halmozott, ráadásul azok közül ötöt értékesített is. A Real Madrid viszont nem tudta érvényesíteni a játékát, csupán csak a meccs vége felé kezdett éledezni. Az eredmény sima 5-0 a liverpooli gárdának, ezzel pedig az EA Sports játéka szerint 1-1-re javítják majd a vörösök a BL döntős mérleget a Real ellen.

Betöltés...
Keresés
Keresés