Egy magánnyomozó bukkant fel a PUBG leaker otthona előtt – Mi történik?!

Ugye nem igazán szeretnéd, ha egy magánnyomozó bukkanna fel a házad előtt? A hírhedt PUBG: Battlegrounds leakerrel pontosan ez történt.

PlayerIGN már jó ideje szorgalmasan szivárogtatja a PUBG: Battlegrounds híreket. Tavaly a felhasználó még a hivatalos megerősítést megelőzően helyesen közölte, hogy a PUBG: Battlegrounds free-to-play lesz. Emellett egy esetleges PUBG 2-vel kapcsolatos ugratást is elejtett, amire még nem derült fény, de a Krafton eltökélt szándéka, hogy véget vessen a kiszivárogtatásoknak.

PlayerIGN a Twitteren (a TwitLongeren keresztül) tudatta követőivel a kellemetlen meglepetést.

A felhasználó a következőket írta: „A PUBG megjelent az ajtóm előtt […] Egy magánnyomozó volt a házam előtt, épp most, és átadott nekem egy levelet [a] Kraftontól, hogy vegyem le az összes közösségi média posztomat a szivárgásokról, adjak teljes elszámolást arról, hogy mennyi bevételt csináltam, és adjam át az összes DM-et, hogy honnan szereztem az említett információkat”.

Mint a legtöbb kiszivárogtató esetében, PlayerIGN megőrizte az anonimitását online, így Kraftonnak komolyan kellett gondolnia a dolgot, ha valóban lenyomozták a felhasználót.

PlayerIGN a továbbiakban néhány gondolatot fűzött a levélhez. Azt mondta: „A kontextus kedvéért itt vannak a jelenlegi gondolataim. A kiszivárogtatások, amelyeket kapok, nem én keresem aktívan az embereiket/rendszereiket az információkért, hanem többnyire fordítva. A skinjeikről kapott dataminták egy olyan weboldalról származnak, amelyet korán frissítenek, közvetlenül a Test Server indulása előtt. Ez html. Jobb egérgombbal kattintok [és] elmentem a képeket.”

A poszt óta a PlayerIGN nem tweetelt. Az előző TwitLongerje így végződött: „Nem igazán tudom, hogy most mit tegyek. Csak szeretnék segítséget kérni, mielőtt lépéseket teszek”, így feltételezhető, hogy a felhasználó jogi tanácsot kérhet.

A Krafton nyilvánosan nem ismerte el az állítólagos incidenst.

Betöltés...
Keresés
Keresés