Az IT a jövőd! Leszel az arca? - Gamer

Az IT a jövőd! Leszel az arca?

A tavaly nagy sikerrel zárult „Légy te a Programozd a jövőd arca!” felhívás idén újra folytatódik. A pályázat során olyan 16-25 év közötti informatikai tanulmányokat folytató, vagy már végzett hölgyek jelentkezését várják 2022. június 5-ig, akik elhivatottak az informatika iránt, szeretik és értik is a szakmában rejlő lehetőségeket, és szívesen képviselnék a projektet az online térben, vagy akár személyesen a fesztiválokon. (x)

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által létrehozott Programozd a jövőd! projekt kiemelt feladata, hogy az informatikai felsőoktatásban olyan naprakész képzési anyagokhoz és vizsgalehetőségekhez jussanak a hallgatók, amelyek keresettek az informatikai munkaerőpiacon. Céljuk, hogy minél több középiskolás diák válassza az egyetemi informatikai képzéseket, hiszen az informatika számtalan nagyszerű lehetőséget és biztos megélhetést nyújt az egyetem elvégzése után.

A „Légy te a Programozd a jövőd arca!” kampány 2021 tavaszán indult először útjára. Akkor Dömötör Albert pályázata bizonyult a legjobbnak, akinek az év során számos kitelepülésen, és szakmai fórumon volt lehetősége bemutatkozni, hogy fiatalos lendületével lelkesítse a pályára készülő hallgatókat.

A program most 2022-ben folytatódik, és a Programozd a jövőd! projekt olyan 16-25 év közötti informatikai tanulmányokat folytató, vagy már végzett hölgyet keres újabb képviselőjének, aki személyiségével képes motiválni és megmutatni kortásainak az IT szakmában rejlő lehetőségeket. A kiválasztáskor a jó kommunikációs készség és a tartalomgyártásban való jártasság mellett a humor és egyediség is fontos szempont lesz.

Ha szeretnéd megmutatni magadat, és lennél a Programozd a Jövőd! női arca, akkor készíts egy 1 perces videót, és küldd el a jelentkezési felületen keresztül 2022 június 5-ig. Csak egy dolgod van, győzd meg a zsűrit, hogy te vagy a legjobb választás!

Partner tartalom (x)

Betöltés...
Keresés
Keresés