A Rebirth játékosok megosztottak a TTK változtatások miatt

Mind a kezdeti Season 3 frissítés, mind a szezon közepén megjelent Reloaded javítás elég jelentősen megváltoztatta a Warzone-t, mivel a játékosoknak le kellett mondaniuk néhány kedvenc fegyverükről és meg kellett változtatniuk a játékstílusukat.

Az egyik legnagyobb változás mindkét frissítésben a szezon közepén megjelent patch során történt, amikor a Raven Software megnövelte az életerőt az összes módban – a játékosok alap életereje 100 helyett 150 lett.

Természetesen a masszív változtatás néhány játékos körében nagy sikert aratott, de néhány rajongót eléggé bosszantott – különösen a Rebirth Islanden zajló játékok esetében.

A Warzone statisztikák guruja, JGOD egy szavazást indított a Twitteren, amelynek középpontjában az állt, hogy:

a HP változás hogyan hatott a Rebirth Island játékokra.

Az írás pillanatában a játékosok 63%-a örül a változtatásnak, de az a 37%, aki nem, eléggé hangosan ellenzi azt.

Maga a YouTuber is a változtatás mellett van, mondván: „Nekem személy szerint nagyon tetszik. Jutalmazza a pontosságot és kevésbé valószínű, hogy csak úgy insta-törölnek”.

Ám rengeteg játékos szeretné, ha a fejlesztők megnövelnék a fegyverek tárméretét és bizonyos sebzési tartományokat az SMG-k tekintetében, hogy alkalmazkodjanak az új életerőhöz, azonban erről csak a Raven dönthet.

Akik Rebirth szigetein játszanak, hogyan éltétek meg a frissítést? Valóban jobb így a játék?

Betöltés...
Keresés
Keresés