Te tárolnád ebben a “kenyérpirítóban” az SD kártyád?

Mindig igyekszünk rendben tartani az asztalunkat, de egy bizonyos ponton valószínűleg lesz néhány SD-kártya az asztalodon, ami csak arra vár, hogy elkeveredjen, vagy megzabálja valamelyik háziállatod.

De mi lenne, ha lenne egy olyan hely, ahol tárolhatnád őket,

ami egyszerre szuper cuki és tiszteleg a pirítós iránti szereteted előtt?

Egy TikTok felhasználó, r0cc0336 a 3D nyomtatási képességeit használta fel, hogy megoldja ezt a különleges problémát. r0cc0336 számos apró kis SD-kártya tartót készített kenyérpirító alakban. Sőt, egy kar úgy pattintja ki őket, mint egy pár szelet jól átsült pirítóst.

@r0cc0336

SD Card Toaster, it was no torture to print this one! #cults3d #cults #3d #toaster #3dtoaster #sdcard #sdcardholder #cardholder #peekaboo #peekabooo #3dprinted #3dprinting #3dprinter #3dprint #print #printed #printing #printer #3dprintok #printok #toasted #toast #sd #microsd #microsd_card #creality #crealityofficial #creality3d #crealityender #crealityender3v2 #ender #ender3v2 #3v2 #prusa #prusaslicer #prusa3d #hatchbox #hatchbox3d #hatchboxpla #pla #goldpla #likeabombshell #thanks #thankyou

♬ Cute – Prod by Rose & Artsounds Chill

Tudom, most azt gondolod, hogy “Hű, király, de mi van a microSD-vel vagy a Nintendo Switch játékokkal?”. Nos, ne aggódj, a csatornán van egy kenyérpirító ezekhez is, valamint egy Torture Toaster nevű valami és néhány más igazán klassz design.

Ahogy a 3D nyomtatás egyre megfizethetőbbé válik, egyre többen szállnak be a buliba, és jó látni, hogy milyen vad dolgokat lehet otthonról nyomtatni.

Te mit nyomtatnál magadnak?

Betöltés...
Keresés
Keresés