Téged is tárt karokkal vár a visszatérő PlayIT és az első magyar Comic Con

Az elmúlt pár év sötét COVID alagútjának végén végre fényt lát a PlayIT szervező csapata, így 2,5 év után újra megrendezésre kerül (június 11-12-én) Magyarország legnagyobb gamer eseménye, a PlayIT. Ráadásul egy helyen és időben az első magyar Comic Connal, ami habár elválasztva a PlayIT-től, de átjárási lehetőséggel nyitja meg kapuit a Hungexpon. A rendezvény a Comic Con jegyet váltók számára átjárható, azonban a PlayIT jeggyel rendelkezők a Comic Con területére csak upgrade jegy vásárlásával tudnak átmenni.

Ott lesznek kedvenceid is!

Milyen is lenne egy igazi gamer találkozó, ha nem futhatnál össze legnagyobb példaképeiddel? Most itt a lehetőség, hogy közelről is megszagold a legnagyobb Nbert, lőj egy fotót és elmond neki a legmélyebb titkod és persze aláírasd vele kedvenc pólód, vagy egérpadod. Még ha nem is az Atya a kedvenced, tiszteletét teszi Sütő Karcsy, Makovics Tina, Molnár Gabó és Bereznay Dani is a szombati napon!

Ha lehűtenéd magad, vár az Üccsi Csillsarok!

A rendezvény rengeteg interaktív lehetőséggel büszkélkedhet, de ha egy kicsit elfáradtál és feltöltenéd kicsit az energiaszinted, ugorj be az egyik Blup babzsákba az Üccsi Csillsaroknál és ciccents rá egy igazi Nbernek való nedűre.

A PlayIT egyik színpadja régebben

Ha úgy érzed, hogy Te vagy a legkeményebb mindenki közül, akkor a Samsung Isle lesz a Te helyed. Itt ugyanis mindenki megmutathatja majd, hogy milyen ELO-ból faragták. Lesz Aimlab verseny, ahol a két nap alatt legnagyobb pontszámot elérő játékosok értékes gamer perifériákat nyerhetnek maguknak.

A második állomás a kollektív tudást igyekszik mérni, a PlayIT közönsége együttes erővel feszülhet neki az Elden Ring masszív kihívásának. Minden résztvevő 5-10 percet kap maximum, majd átadja a stafétát a mögötte álló játékosnak. A kísérlet eredményére mi is nagyon kíváncsiak vagyunk, ám azoknak sem kell csüggedniük, akik nem tudnak ellátogatni a rendezvényre a hétvégén, ugyanis ezt a próbálkozást mindkét nap élőben adja a Leet Plus Twitch csatornája!

A harmadik állomáson a Samsung Odyssey kínálta legminőségibb monitorokkal ismerkedhetsz majd meg.

A standot megkerülve még lehetőséged lesz hatalmas kézzel készített fémszobrokkal fotózkodni is a Metal Art Gallery jóvoltából, akik vért és izzadságot nem spórolván szállítják a helyszínre legjobb alkotásaikat.

Kérdés nincs, mindenképpen ott a helyed a visszatérő PlayIT-n június 11-én és 12-én, s ha már ott vagy, ne felejts el átslisszanni az első Comic Conra sem!

Betöltés...
Keresés
Keresés