Hatalmas akciók! – Még mindig van jegy a hétvégi PlayIT és Comic Con kombóra

Igazán izgalmas programok várnak a gaming világ és a képregények rajongóira június 11-én és 12-én. Ekkor rendezik ugyanis a Hungexpon 2,5 év kényszerszünet után a 2022-es PlayIT Show-t, ami Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye. Ha ez nem lenne elég, ugyanezen a hétvégén végre mindenki átélheti az első Budapest Comic Cont, ahol a képregény-, fantasy-, sci-fi-, és videojáték-rajongóinak nagyja összegyűlhet. A két rendezvény együtt kihagyhatatlan, hiszen több mint 100 programhelyszínnel várnak.

A PlayIT Show egyébként a Comic Con jegyet váltók számára átjárható, azonban a PlayIT jeggyel rendelkezők a Comicon területére csak upgrade vásárlásával tudnak átmenni.

Érdemes elővételben vásárolni, ugyanis a K&H kedvezményes jegy csak elővételben vásárolható, a normál jegyár a helyszínen némileg drágábban, 4500 forintért vásárolható.

Jön Zsozeatya és barátai

Milyen is lenne egy igazi gamer találkozó, ha nem futhatnál össze legnagyobb példaképeiddel? Most itt a lehetőség, hogy közelről is megszagold a legnagyobb Nbert, lőjj egy fotót, és mond el neki a legmélyebb titkod. Na meg persze aláírathatod vele kedvenc merched. De ha nem is az Zsozeatya a kedvenced, szombaton tiszteletét teszi

  • Sütő Karcsy
  • Makovics Tina
  • Adranash – Leet Youtube
  • és Bereznay Dani is.

Akciók

A Leet standjánál mind a két nap várnak titeket hihetetlen Samsung, SteelSeries, Hama, WhiteShark és merchandise termékakciókkal, melyek csak a rendezvény alatt lesznek elérhetők. Ha valamit a hétvégén jó lenne beszerezni, akkor látogasd meg a pultjukat, lehet, hogy van egy jó ajánlatuk a számodra.

Partnerük, a Caseking ajándékokat ajánlott fel, melyeket szintén behúzhattok az esemény ideje alatt, sőt megnézhetitek, milyen gamer székeket hoznak ki nektek.

Minden Samsung monitor mellé ajándék SSD-t adnak!

Borító: GameStar

Betöltés...
Keresés
Keresés