Le a kalappal! – Elhunyt társa emlékére tetováltatott a LoL játékos

Bárki, aki azt mondja, hogy a játékok csak elvesznek és nem adnak, bizonyítja, hogy sosem volt még rendes kapcsolata egyetlen videojátékkal sem. A League of Legends egy hatalmas közösséggel rendelkező, egyébként toxikusnak megítélt online játék, viszont a szerencsések itt is kaphatnak életre szóló élményeket.

Ez történt azzal a LoL játékossal is, aki összebarátkozott egy másik online felhasználóval. A közös játékok mély nyomot hagytak benne, még akkor is, amikor a szóban forgó barát tragikusan elhunyt. A gyászát úgy enyhítette, hogy barátja emlékére Thresh lámpását tetováltatta magára.

Late duo partner had a cracked AD thresh, this one is for him from leagueoflegends

A lámpás a meglepő és furcsa játékstílusnak szól, amit az elhunyt jóbarát képviselt a Riften. A posztoló elmondása szerint barátja mindig képes volt a legszorosabb helyezetekben is meghúzni a váratlant, egyik kedvence például az AD Thresh volt.

A tetoválás – Reddit

Jó látni, hogy életre szóló barátságok is köttethetnek a LoL-nak köszönhetően, még akkor is, ha a mostani példa egyszerre rettentően szomorú is. Isten nyugosztalja elhunyt társunkat!

Betöltés...
Keresés
Keresés