Rosszfiúk, vihar, és lövöldözés – Ez történt a 7 perces MW2 gameplay videóban

A Summer Game Fest tegnap bepillantást engedett a Call of Duty: Modern Warfare II kampányába, bemutatva a rajongóknak egy intenzív részletet, amely egy olajfúrótornyon játszódik egy vihar közepette.

A gameplay trailerben a játékosok bepillantást nyerhettek a közelgő kampányba, ahogy a Task Force 141 szervezetten megtisztítja az olajfúrótornyot. A küldetés kezdete a Modern Warfare Clean House című küldetésére emlékeztetett.

A csapat lassan eltakarította az ellenséget, miközben utat törtek a fúrótorony teteje felé. A leleplezés második része azonban felgyorsította a tempót, és a csapat egy ingadozó hajón harcolt mozgó szállítóládákkal, nagy hullámokkal és tucatnyi ellenséggel.

Az is kiderült többek között, hogy a MW2 és a Warzone 2 ugyanazon a motoron fut majd, és a battle royale “az MW2 univerzum kiterjesztése lesz”.

A játékmenet mellett megpillanthattunk néhány fegyvert és felszerelést is, amelyek az MW2-ben fognak megjelenni, és néhány klasszikus kedvenc is visszatér a játékba.

Íme, amit eddig kiszúrtunk:

Fegyverek:

P90

MP5SD

Vector

Model 680 Shotgun

SCAR-H Silenced

Ezen kívül még talán látható volt egy kisebb AK variáns, illetve egy AR is, de ezekben nem vagyunk biztosak. A fegyvereken kívül három kiegészítőt láthattunk, a Flashbanget, a Molotovot, és a jó öreg megbízható Semtex gránátot.

Ejtsünk egy szót a hangzásról is. A játékban fellelhető fegyverek hangja fantasztikus, ami plusz pont, főleg a Cold War és a Vanguard után. Remélhetőleg a Multiplayerben és a Warzone 2-ben is hasonlóan jók lesznek a hangok, – főleg a léptek.

Neked tetszett a single player bemutató?

Betöltés...
Keresés
Keresés