A Fortnite PlayStation Store reklámja Morbius együttműködésre utal

Bár a Fortnite játékosok alig várják, hogy Morbin’ Time legyen a battle royale-ban, az Epic Games még nem erősítette meg hivatalosan a játékuk és a Marvel’s Living Vampire közötti crossovert.

Ez továbbra is várat magára, de úgy tűnik, hogy néhány nyom arra utal, hogy az Epic valamilyen formában mégiscsak egy Morbius-féle Fortnite-gyűjteményt hozhat össze.

Néhány játékbeli screenshoton kívül, amelyek a jelek szerint kiszivárogtak, az emberek kiszúrtak egy Fortnite-reklámot a PlayStationön, amely látszólag a Morbius-filmből merít ihletet.

Fortnite Morbius collab? from FortNiteBR

Ugyanaz a kék, ködös hatás, ami a Morbius plakátjain is látható, a legújabb Fortnite-reklámban is felfedezhető, ami miatt az emberek azt hiszik, hogy crossoverről van szó.

Bár ez nem konkrét, a poszt csak felerősítette a pletykákat egy Fortnite x Morbius crossover bundle valamilyen formában, különösen azután, hogy a látszólagos szivárgások megmutatták Michael Morbiust a narancssárga overállban a játékban.

A többszöri mozikban való megjelenés után az emberek remélik, hogy a Fortnite hozzá tud járulni a mémhírű film örökségéhez egy biztosan népszerű játékbeli skinnel.

Persze amíg az Epic Games nem erősít meg egy ilyen promóciót, addig az embereknek érdemes fenntartásokkal kezelniük a kiszivárgásokat.

Te várod már?

Betöltés...
Keresés
Keresés