A profi azt állítja, hogy a Modern Warfare „tönkre tette a Call of Duty-t”

A Modern Warfare 2019-ben jelent meg, újraindítva a klasszikus trilógiát, amely rengeteg játékost ejtett szerelembe, egy friss adag új funkcióval, fegyverekkel és játékstílusokkal.

Hatalmas népszerűségre tett szert, különösen, amikor 2020 márciusában megjelent a Warzone, és sokan, akik korábban elhagyták a Call of Duty-játékokat, visszatértek a franchise-hoz.

Nem mindenki szerette azonban, és különösen a kompetitív közösség volt, amely kifejezetten ellenezte a játék néhány funkcióját és mechanikáját.

Több top profi is nyíltan kiállt a Modern Warfare ellen, amiért abbahagyták a játékot, de az OpTic profi játékosa, Dashy kifejtette a gondolatait, főleg így a Modern Warfare 2 megjelenése előtt.

„Szerintem a két évvel ezelőtt megjelent Modern Warfare szó szerint tönkretette a CoD-ot” – mondta egy Twitch stream során.

„Erről beszélgettem Matt-tel [FormaL]. Gondoljatok bele, mennyi sz*rságot vezetett be az a játék, mint az ajtók, a k*baszott tac sprint, a k*baszott sz*r pályák, az egy golyóval való gyilkolás, a Warzone, a bloom, 40 millió melléklet a fegyvereden… Az a játék k*baszottul tönkretette a CoD-ot mostanára.”.

Dashy megjegyzései azonban az egyik legbrutálisabb őszinteség, ami egy profi játékostól elhangzott, és azt mondani, hogy „tönkretette a CoD-ot”, hatalmas kijelentés.

Bár egyesek talán egyetértenek vele, és aggódnak a Modern Warfare 2 lehetséges iránya miatt, határozottan hatalmas a játékosok közössége, akik a mai napig imádják az MW-t.

Ti mit gondoltok, igaza van a profinak?

Betöltés...
Keresés
Keresés