“Ez nem aim, csak jól játszok” – Menőzött a Warzone streamer, majd elkapta az anti-cheat

A Warzone már a megjelenés óta küszködött a csalókkal. Ám amikor megérkezett a RICOCHET anti-cheat a csalók száma jelentősen visszaesett, mivel az olcsóbb csalások már nem működtek. Ellenben a drágább csalások áttudtak jutni az anti-cheat rostáján, így a mai napig találkozhatunk csalókkal.

És ami igazán kinyitja a bicskát az emberek zsebében: a streamerek, akik megpróbálják “eltitkolni”, hogy csalnak.

Ezzel így van Royalize is, aki a Toronto Ultra tartalomgyártója is, hiszen ő volt az első, aki felszólalt egy streamer ellen, aki azt állította, hogy ő nem csal, ez mind csak skill, illetve vegyen egy jobb gépet.

Védelme érdekében felhozta azt is, hogy ő már a 2009-es Modern Warfare 2 óta játszik konzolon, és mióta gépre váltott, egy új világ nyílt meg előtte – ezért játszik ilyen jól.

Ám tisztán látható a klipben, hogy valami nem oké.

Sőt, érdekes mód, a srác K/D-ja 1.2-ről 5+-ra ugrott, ami valljuk be, elég elképzelhetetlen.

Ami még jobb, hogy az idióta egy képen, ahol a PC “setupját” mutatta be, szó szerint saját magát buktatta le. Nézzetek rá az asztalán található becsomagolt fájlokra.

Ha ez még mindig nem lenne elég bizonyíték, akkor íme ez a videó, amin még JGOD is jót nevetett.

Nyilvánvaló, hogy egy botról van szó, aki úgy gondolta, hogy elkezd csalni, hiszen másképpen nem tud játszani. Látszik, hogy a crosshair placementje szinte állandóan a földön van, a movement szinte nem létezik, de még a csalását sem tudja beállítani rendesen, hogy legalább ne legyen ennyire feltűnő.

Íme egy klip arról, hogy hogyan játszott a csalás előtt:

Ám a RICOCHET stream közben kapta el a grabancát, és ahelyett, hogy rögtön bannolta volna, egy picit megtrollkodta a srácot. Többen már ismerhetitek ezt a funkciót, ahol a csaló tölténye szinte nem okoz sebzést, ezzel lehetetlenné téve a csalónak, hogy élvezze a játékot.

Ám ez a streamer nem csak profi játékos, a nőket is úgy húzza, mint az aim. Hiszen látható, hogy milyen mesterien tud bókolni a lányoknak Twitteren.

Ami vicc, hogy a cikk írásakor ez az idióta még mindig streamel, illetve a Twitch még nem bannolta az accountját.

Mit gondoltok, mit érdemelne egy ilyen csaló?

Betöltés...
Keresés
Keresés