JGOD szerint az új Rebirth mapon teljesen más lesz a játékélmény

A Warzone-ba érkező új mapot június 13-án leplezték le, és a délután folyamán rendszeresen különböző POI-k jelentek meg a twitteren a Fortune’s Keepről, mielőtt végül teljes egészében bemutatták.

Miközben a rajongók próbálják kitalálni, hogyan néz ki a térkép, hogyan játszódhat, valamint, hogy melyik dropok lesznek a legjobbak, JGOD már keményen dolgozott a finomabb részleteken.

Miután a teljes térképet felfedték, a Warzone guru JGOD jelentős időt töltött azzal,

hogy megpróbálta kitalálni, hogy nagyjából mekkora lesz az új map.

Itt vita indult a közösségi médiában, de szerinte nagyobb lesz a Fortune’s Keep, mint a Rebirth Island, ami azt jelenti, hogy a mindig is népszerű Resurgence módban némi változtatásra lehet szükség.

A Rebirth Island az indulás óta mindössze 40 játékost számlál, ami messze elmarad a Verdanskban és a Calderában elérhető 150 játékostól.

A nagyobb térkép azt jelentheti, hogy a Resurgence játékosainak több teret és időt akarnak adni a térképen a Fortune’s Keeppel, de az is lehet, hogy egy kényelmesebb középutat próbálnak találni a kis méretű Rebirth és a jóval nagyobb Caldera között.

JGOD szerint ez azt jelentheti, hogy több játékost hozhatnak a térképre, hogy hasonló stílusban játszódjon – vagy a respawn rendszert módosítják valahogy.

Ám ezek mind csak JGOD feltételezései, valószínűleg többet csak akkor fogunk megtudni, ha közeledünk az új szezonhoz.

Te várod már az új mapot?

Betöltés...
Keresés
Keresés