Megvan melyik hős kapja a következő mid scope frissítést a LoL-ban

Az elmúlt évben a Riot Games kiadott néhány jelentős frissítést a League of Legendshez, amelyek felfrissítették a Runeterra néhány kevésbé használt hősét. August Browning vezető bajnoktervező most megerősítette,

hogy Sivir is csatlakozik a listához, mint a következő bajnok, aki mid-scope frissítést kap.

Ray Williams játékelemző fog dolgozni a közelgő változtatásain, mivel a Riot megpróbálja felrázni a dolgokat a képességeivel és erejével kapcsolatban. Williams leginkább az olyan bajnokokon végzett munkájáról ismert, mint Akshan, Lillia és Diana.

A 12.11-es patch óta Sivir a második legkevesebbet játszott bajnok lett az AD carry szerepkörben, 1,7 százalékos globális választási aránnyal a platina és magasabb rangokon, a U.GG szerint. A tiltási aránya szinte nem létezik, de a győzelmi aránya 12.000 lejátszott meccsen keresztül még mindig tekintélyes, 49,3 százalékos.

A profi színtéren Sivir az elmúlt két és fél évben egyetlen nagyobb régióban sem játszott jelentőset.

A 10. szezontól mostanáig mindössze 29 alkalommal játszották Sivirt az LCS, az LEC, az LPL és az LCK területén.

Sivir nem a leginteraktívabb ADC, akivel a League-ben játszani lehet, különösen, ha összehasonlítjuk az olyan újabb ADC-kkel, akik a játékhoz csatlakoztak, mint Aphelios, Akshan és Zeri. A kitje szép mennyiségű sebzéssel és védekezéssel rendelkezik, de láthatjuk, hogy ez nem elég, hiszen a Riot megváltoztatja a képességeit, hogy az erejének egy részét más irányba terelje.

Egyelőre nem világos, hogy a Sivir frissítése pontosan mikor éri el a League élő szervereit.

Mit gondotok, valóban szükség van a frissítésre?

Betöltés...
Keresés
Keresés