S1mple: „Lehet, hogy szünetet kell tartanom…”

A portugáliai Lisszabonban megrendezésre kerülő BLAST Premier Spring Finals 2022 előtt a Natus Vincere CS:GO sztárja, s1mple leült egy interjúra a HLTV-vel, ahol elárulta, hogy lehet, hogy a közeljövőben szünetet tart a versenyzői karrierjében, hogy néhány személyes ügyét elintézze.

S1mple, aki Ukrajnából származik, azt mondta, hogy a NAVI „mentálisan megsemmisült”.

A kelet-európai országban kitört háború kezdete óta a NAVI játékosai nem tudtak teljesen visszatérni a normális életükhöz Ukrajnában és Oroszországban. Kénytelenek voltak folyamatosan utazni, hogy versenyekre járjanak, ami óhatatlanul megviselte a mentális állapotukat.

„Mindenhol csak utazom és utazom, és mentálisan belefáradtam ebbe” – mondta s1mple. Kifejtette, hogy személyes ügyei vannak, amiket el kell intéznie, ami miatt lehet, hogy szünetre kényszerül.

” Lehet, hogy azért fogok szünetet tartani, mert az életben el kell intéznem dolgokat, például költöznöm kell, rengeteg dokumentumot kell beszereznem” – mondta. „Amikor versenyről versenyre megy az ember, egyszerűen nincs rá ideje.”

A játékos azt is elmondta, hogy a játékoskeret jövője továbbra is bizonytalan. „Nem tudom, mi fog történni a szervezettel és az összes játékossal. Még el kell döntenünk, hogy együtt maradunk-e, vagy újabb változtatásokat kell végrehajtanunk” – magyarázta.

A NAVI jelenleg a játékoskeret átrendeződésén megy keresztül.

A szervezet a májusi PGL Antwerp Major után „magas reputációs kockázat” miatt kispadra ültette Boombl4-et. Most pedig a csapat egy beugróval vesz részt a BLAST Premier Spring Finals 2022-en. Boombl4 távozását követően Electronic vette át a játékvezetői szerepet.

Remélhetőleg ez a szünet nem lesz hosszú. 🙁

Betöltés...
Keresés
Keresés